Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα, να μη μας σώσει το ξανθό γένος συνΈλληνες!!

415
Ολοένα και απομακρύνεται το ενδεχόμενο η Ρωσία και ο Πούτιν να καταστρέψουν την Τουρκία για λογαριασμό μας και να μας παραδώσουν την Πόλη.
Μετά τις εμπορικές συμφωνίες που σύναψε το Ξανθό Γένος με την Τουρκία, λίγο καιρό μετά την κατάρριψη ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους από τουρκικό, ένα νέο πλήγμα έρχεται να δοθεί στα
όνειρα για μια Μεγάλη Ελλάδα. Αυτή τη φορά, αφορμή είναι η επίσκεψη του Ρώσου προέδρου στην Τουρκία, η οποία συνοδεύτηκε από την υπογραφή συμφωνίας για τη δημιουργία πυρηνικού σταθμού στη γειτονική χώρα, ενώ δόθηκε και η υπόσχεση πως θα επιταχυνθεί η παράδοση των αντιαεροπορικών πυραύλων S-400 στον τουρκικό στρατό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εν λόγω εξελίξεις έχουν θορυβήσει το επιστημονικό επιτελείο της εφημερίδας “Ελεύθερη Ώρα”, στα πρωτοσέλιδα της οποίας πολύ συχνά διαβάζουμε για το επικείμενο τέλος της Τουρκίας, δια χειρός Πούτιν. Ενδεικτικά, παραθέτουμε κάποια από αυτά:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όπως μαθαίνουμε, επιτελείο ειδικευμένων στις προφητείες του Άγιου Παϊσίου, έχει καταφτάσει στα κεντρικά της εφημερίδας, ώστε να ξεφυλλίσουν ένα προς ένα τα γραπτά όλων όσων προφήτευσαν την καταστροφή της Τουρκίας από τη Ρωσία, για να δουν τι δεν κατάλαβαν σωστά, καθώς το ενδεχόμενο όπου ελληνικά πολεμικά αεροπλάνα θα καταρρίπτονται από ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα, όταν ο ελληνικός στρατός θα προσπαθεί να καταλάβει την Πόλη, θα ήταν καταστροφικό για την αξιοπιστία της εφημερίδας.
Στο μεταξύ, οι πρόεδροι Ρωσίας και Τουρκίας, απόλαυσαν τη συμβολική θεμελίωση ενός πυρηνικού σταθμού στο Akkuyu της Τουρκίας, κόστους 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ