Δείτε πως ένας 83χρονος κρατούσε επί 15 χρόνια φυλακισμένη σε σπηλιά νεαρή κοπέλα

102

Ινδονησία: 83χρονος κρατούσε επί 15 χρόνια φυλακισμένη σε σπηλιά νεαρή κοπέλα

Της έκανε πλύση εγκεφάλου για να πιστέψει ότι ήταν «τζίνι… 

Η αστυνομία στο Σουλαουέζι της Ινδονησίας αναφέρει ότι έχει απελευθερώσει μια 28χρονη γυναίκα που κρατήθηκε αιχμάλωτη σ’ένα σπήλαιο για 15 χρόνια από έναν σαμάνο χωρικό.

Ο 83χρονος άνδρας φέρεται να απήγαγε τη γυναίκα όταν ήταν 13 ετών και της έκανε πλύση εγκεφάλου για να πιστέψει ότι ήταν κάτοχος πνεύματος ή «τζίνι».

Υποτίθεται ότι την πήγε στο σπίτι του μια νύχτα όπου την κακοποίησε σεξουαλικά για περισσότερο από μια δεκαετία.

Ο άντρας έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση και για παραβίαση νόμων περί προστασίας των παιδιών. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άνθρωπος με το όνομα Jago – ήταν γνωστός ως εναλλακτικός θεραπευτής και για την εκτέλεση μαύρης μαγείας….

 Η μικρή σπηλιά που κρατούνταν η γυναίκα

Η αστυνομία λέει ότι το 2003, το 13χρονο κορίτσι είχε πάει σε εκείνον με τους γονείς της για θεραπεία και παρέμεινε για λίγο μαζί του.

Αργότερα το ίδιο έτος, εξαφανίστηκε. Οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης λένε ότι ο σαμάνος είπε στην οικογένεια της πως είχε φύγει για τη Τζακάρτα ώστε να βρει δουλειά εκεί.

Οι συγγενείς της προσπάθησαν να την βρουν για αρκετά χρόνια, αλλά τελικά, είχε κηρυχθεί αγνοουμένη σύμφωνα με το BBC. Από μία καταγγελία, η αστυνομία πήγε στο χωριό στο Γκουλουμάνγκ, στο κεντρικό Σουλαουέζι την Κυριακή και βρήκε τη γυναίκα σε ένα μικρό χώρο πίσω από ογκόλιθους.

Οι εικόνες που δόθηκαν στην δημοσιότητα από την αστυνομία έδειξαν κάποια βασικά έπιπλα μέσα στο σπήλαιο, που ήταν κοντά στο σπίτι του άνδρα.

0 83χρονος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και απαγωγή ανηλίκου. 

Ο 83χρονος κατηγορούμενος Ο αρχηγός της αστυνομίας του Τολιτζόλι Μ Ιμπάλ Αλκούντουσου δήλωσε ότι ο άντρας βίαζε το κορίτσι από την ηλικία των 13 ετών και της έδειχνε μια εικόνα ισχυριζόμενος πως ήταν τον τζίνι που τον είχε κυριεύσει.

Σύμφωνα πάντα με τις αρχές πήγαινε στο σπίτι του άνδρα τη νύχτα, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας αναγκάζονταν να παραμένει στη μικρή σπηλιά που μοιάζει με φυλακή.

«Το θύμα φαίνεται να έχει υποστεί πλύσιμο εγκεφάλου, που την έκανε να φοβάται το να ξεφύγει και να συναντήσει άλλους ανθρώπους επειδή παρακολουθούνταν από κάποιο τζίνι», δήλωσε ένας τοπικός κάτοικος με το όνομα Sugeng στο Jakarta Post. Ο ύποπτος αντιμετωπίζει έως και 15 χρόνια φυλάκισης εάν κριθεί ένοχος.

mixanitouxronou.gr

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ