Κορονοϊός: Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις καταγγελίες του δημάρχου Πύργου

194

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν σύμφωνα με το patrisnews.gr οι καταγγελίες του δημάρχου Πύργου, ότι συγγενείς και πρόσωπα που σχετίζονται με τους ασθενείς που επέστρεψαν από τους Αγίους Τόπους κυκλοφορούν ελεύθερα παρά το γεγονός ότι τους έχει δοθεί οδηγία να παραμένουν σε κατ΄οίκον περιορισμό.

“Είναι το πιο χρακτηριστικό σημείο στη διάδοση του κορονοϊού. Συγγενείς και άνρωποι που εργάζονται στον ίδιο χώρο με όσους έχουν νοσήσει, που θα έπρεπε να είναι σε κατ’οίκον περιορισμό κυκλοφορούν. Υπάρχουν πολλοί που κυκλοφορούν ελεύθερα” δήλωσε ο δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος στον ΣΚΑΙ.

“Σίγουρα είναι αρκετοί με βάση τα κρούσματα και με όσους είναι σε καραντίνα” συμπλήρωσε.

“Το ζήτημα της προσωπικής υπευθυνότητας είναι πολύ χαμηλά. Όσοι μας ακούν στην Ηλεία έχουν υπόψιν τους ανθρώπους που κυκλοφορούν” τόνισε.

“Είναι και αδίκημα με βάση την ισχύουσα κατάσταση. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτή την υπόθεση. Αν και βγαίνουν πολλά δείγματα από αυτούς που θεωρούνται ύποπτοι, αλλά αν υπάρχουν δεκάδες που κυκλοφορούν καταλαβαίνετε με τον πολλαπλασιασμό της μετάδοσης τι θα γίνει. Πάνε στα καφενεία και στην αγορά, όσο λίγους κι αν χαιρετήσει κάποιούς, πιάνουν επιφάνειες πόμολα κτλ” σημείωσε ο δήμαρχος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ