Πλήθος κόσμου στην Γιορτή της Αγίας Τριάδας στο Ζευγολατιό ( Φωτογραφίες)

143

Ανάρτηση του δημοτικού Συμβούλου Νίκου Ραχανιώτη:

Γιορτάσαμε και σήμερα την Αγία Τριάδα, με συνθήκες διαφορετικές βέβαια, σε σχέση με τις άλλες χρονιές αλλά με πολύ καλή διάθεση και κέφι. Φέτος από κοινού με την Κοινότητα Ζευγολατιού προσφέραμε σε όλους τους παρευρισκόμενους δροσερή σπιτική λεμονάδα, καφέ και σπιτικά χειροποίητα κεράσματα.
Τον εορτασμό τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος, η πρόεδρος της Ανέλιξης Μαρια Καλλιρη, οι αντιδήμαρχοι Ανδρέας Σιάχος (Andreas Siachos) και Θεόδωρος Ράπτης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θανάσης Μανάβης (Thanasis Manavis), οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Ραχανιώτης (Vincent Niclo), Θανάσης Δ. Μανάβης, Κώστας Τριανταφύλλου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Ζευγολατιού Γιάννης Παπαδημητρίου Giannis Papadimitriou, ο Κοινοτικός σύμβουλος Κώστας Μπάρτζης, φυσικά μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου μας, φίλοι, μέλη και πλήθος κόσμου.
Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας και της αρτοκλασίας ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για την ενίσχυση του Συλλόγου μας.
Γι’ αυτό το λόγο ευχαριστούμε πολύ τους δωροθέτες μας:
1. Δραϊνάς – Νεμέα – Ασκός Κρασί 20 Λίτρων (Νο 0971)
2. Γιώργος Μπούλιας – Κιβώτιο λευκό κρασί (Νο 0710)
3. Γιώργος Μπούλιας – Κιβώτιο ροζέ κρασί (Νο 0741)
4. Θανάσης Μελέτσης – Χοιρινή Πλάτη (Νο 0890)
5. Γ. Κανελλόπουλος – Ασκός Κρασί 20 Λίτρων (Νο 0359)
6. (Δημητρης Λουμανης) (Super Market Κρητικός) – 1 Κιβώτιο Μπύρες (Νο 0803)
Ευχαριστούμε πολύ το μέλος του συλλόγου μας Βίκυ Μαζιώτη, που σε κάθε εκδήλωση του συλλόγου μας είναι παρούσα και βοηθάει με κάθε τρόπο καθώς και την Vitori Vitoria, η οποία μαζί με την κόρη της Σταυρούλα βοήθησαν σημαντικά στην λαχειοφόρο.
Επίσης, ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι τόσο καιρό με εθελοντική εργασία και προσφορά έκαναν την Αγία Τριάδα μια κούκλα που σήμερα μας υποδέχθηκε και γιορτάσαμε τόσο όμορφα!
Και του χρόνου με υγεία, να είμαστε πάλι όλοι μαζί και να γιορτάσουμε ακόμη καλύτερα!

 

 

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ