Ανακοίνωση τεσσάρων υποψηφίων της “Πνοής Δημιουργίας”

878
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
Ανακοινώνουμε τέσσερις ακόμα υποψήφιους που θα στελεχώσουν τη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
1. ΙΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΟΦΟΡΑ – Υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου. Πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Κορινθίας. Πρώτη φορά δραστηριοποιείται σε δημοτικές εκλογές.
Η Μύρα θα είναι υποψήφια στο Τ.Σ. Κορίνθου.
2. ΛΑΘΟΥΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ – Είναι παντρεμένος με τη Νάνσυ Πούρου και έχουν ένα παιδάκι 8 χρόνων. 30 χρόνια στο χώρο της εστίασης. 25 χρόνια προσφοράς στο χώρο του ποδοσφαίρου (ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κόρινθος, Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Σαρωνικός Γαλατακίου, Ολυμπιακός Λουτρακίου, Τενεάτης Αθικίων). Παλαιότερα είχε μετάσχει σε δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του κ. Πνευματικού στα Αθίκια.
Ο Κώστας θα είναι υποψήφιος στο Τ.Σ. Κορίνθου.
3. ΜΠΙΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Γεννημένος στον Άσσο Κορινθίας το 1959. Απόφοιτος Λυκείου Κορίνθου. Παντρεμένος με την Στέλλα Θεοδοσίου. Είναι αγρότης παραγωγός βιολογικών προϊόντων, μέλος της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (ΚοινΣΕΠ) ΚΟΙΝΟΒΙΟ, η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία βιολογικών προϊόντων σε δίκτυα καταναλωτών σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης. Υποστηρικτής της αγοράς προϊόντων από το χωράφι στον καταναλωτή χωρίς μεσάζοντες, φθηνά, δίκαια, αλληλέγγυα, νόμιμα.
Ο Γιώργος θα είναι υποψήφιος στο Τ.Σ. Άσσου.
4. ΣΤΡΙΜΜΕΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΠΕΝΥ) – Γεννήθηκε στην Κόρινθο το 2000. Κόρη της Αναστασίας Τσιρικη και εγγόνα του Αναστασίου Τσιρίκη. Είναι αισθητικός απόφοιτη της σχολής Unique και απόφοιτη ΙΕΚ βοηθού βρεφονηπιοκόμου. Δραστηριοποιείται στα πολιτιστικά της Αρχαίας Κορίνθου από μικρό παιδί. Πρώτη φορά θα είναι υποψήφια σε δημοτικές εκλογές.
Η Πένυ θα είναι υποψήφια στο τοπικό συμβούλιο Αρχαίας Κορίνθου.