Α.Πνευματικός για Λαμπρινό “Είναι λυπηρό ο κ.Λαμπρινός να καταφεύγει σε τέτοιες ενέργειες”

103

Δελτίο τύπου εξέδωσε η «Πορεία Ευθύνης» του Δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού, απαντώντας στις κατηγορίες του κ. Λαμπρινού ότι η Δημοτική Αρχή δεν έχει κάνει έργα σε περιοχές όπως ο Άσσος, το Λέχαιο, το Περιγυάλι κ.α.

Δείτε το δελτίο τύπου:

Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Παναγιώτη Λαμπρινού, η «Πορεία Ευθύνης» πλέον καλείται να αντιμετωπίσει έναν «πόλεμο», ο οποίος διαδραματίζεται σε πολλά μέτωπα.

Αυτή την φορά, ένας άνθρωπος ο οποίος ενώ έχει διατελέσει στο παρελθόν Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος αλλά και Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και δεν έφερε καμία πρόταση προς υλοποίηση στη διάρκεια της θητείας του, σήμερα προσπαθεί να πυροδοτήσει το κλίμα και να διχάσει τον Δήμο Κορινθίων.

Είναι λυπηρό ο κος Λαμπρινός να καταφεύγει σε τέτοιες ενέργειες προκειμένου να γίνει αρεστός σε άλλες παρατάξεις που με όπλο τα ψεύδη επιθυμούν να διεκδικήσουν των Δήμο Κορινθίων.

Καλούμε λοιπόν τον κ. Λαμπρινό να συνετιστεί όσο είναι καιρός και να μην εκτίθεται, στοχοποιώντας άδικα το πρόσωπο του Δημάρχου.

Η «Πορεία Ευθύνης» σέβεται τους δημότες της αλλά και τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πραγματικά αισθάνεται λύπη για τέτοιες πρακτικές που μόνο σκοπό έχουν να διχάσουν τους πολίτες του Δήμου Κορινθίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ