Α.Πνευματικός” κ.Σταυρέλη κατανοώ γιατί τα λες… Θέλεις να στηρίξεις Νανόπουλο”

76
Τον νομικό σύμβουλο του Δήμου στο τεχνικό συμβούλιο της περιφέρειας είναι ψέμα ότι τον διόρισε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή .
Το ότι ο δικηγόρος του δήμου, παρουσία του κ. Νανόπουλου που τον διόρισε, στο τεχνικό συμβούλιο υποστήριξαν όχι τις θέσεις του Δήμου που είχαν γραπτά διαβιβαστεί, αλλά τις θέσεις του εργολάβου που αποτυπώνεται γραπτά, σαφέστατα στην απόφαση του ΤΣ δεν μας το λες αλλά δικαιολογείς την απαράδεκτη στάση της Δ.Α.
Δεν σε ενδιαφέρει και το προσπερνάς, υποβαθμίζοντας το. Δεν σε ενδιαφέρει και πολύ η επιστροφή των 59.000 ευρώ στον εργολάβο, ούτε το τι θα ακολουθήσει με διεκδικήσεις του εργολάβου 100αδων χιλιάδων ευρώ με βάση την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. Κατανοώ γιατί τα λες. Θέλεις να στηρίξεις τον κ. Νανόπουλο.
Το να τοποθετηθούν μάρμαρα κατώτερης ποιότητας και τιμής δεν σε ενδιαφέρει. Το ότι τα μάρμαρα που τοποθετήθηκαν είναι τελικά αυτά που λέει η μελέτη, αλλά πληρώθηκαν με επιπλέον «χαριστικά χρήματα» δεν σε ενδιαφέρει ούτε ασχολείσαι . Κατανοώ γιατί τα λες. Θέλεις να στηρίξεις τον κ. Νανόπουλο.
Τώρα πρώτος κ. Σταυρέλη εσύ από τους πέντε συνδυασμούς που διοικούν το Δήμο για να μην ξεχνιώμαστε ( Νανοπουλος, Σταυρέλης, Καλλίρης, Πιέτρης Τιμολέων, Γκερζελής), μας ανακοινώνεις και πριν τον κ. Πούρο που είναι αντιδήμαρχος, ότι πρέπει να πάμε σε λύση της σύμβασης και όχι σε έκπτωση. Δεν μας λες γιατί κατά την άποψη σου, αδυνατεί να ολοκληρώσει ο εργολάβος το έργο ; Εσύ δεν τον πρότεινες και φώναζες ότι θα είναι σκάνδαλο αν το πάρει άλλος, όπως αυτός που ομόφωνα η επιτροπή διαγωνισμού έλεγε;
Εσύ δεν έλεγες για σκάνδαλο 500.000 ευρώ ; Εμείς λέγαμε ότι το έργο δεν μπορεί να κατασκευαστεί με τόσο μεγάλη έκπτωση. Την λέξη αυτοκριτική δεν την έχεις στο λεξιλόγιο σου. Κατανοώ γιατί το λες και αυτό .Θέλεις να στηρίξεις τον κ. Νανόπουλο.
Δεν σε πειράζει ούτε και σε ενδιαφέρει αν ο Δήμος πληγωθεί οικονομικά.
Θα μας λες, ότι το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να τελειώσει η πλατεία έστω και χωρίς συντριβάνι, πέργκολες, σκίαστρα, κατάστημα, χωρίς την ανάπλαση την οδού Ερμού, Κύπρου, Εθνικής Αντίστασης. Κατανοώ γιατί τα λες.
Θέλεις να στηρίξεις τον κ. Νανόπουλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ