Δεν τελειώνουν τα βάσανα για τη γιαγιά με τα τερλίκια – Και τη λήστεψαν και της έριξε πρόστιμο η εφορία

79

Φαίνεται πως οι περιπέτειες και τα βάσανα της 90χρονης γιαγιάκας που είχε συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη να πουλάει τερλίκια χωρίς άδεια δεν έχουν τελειωμό. Συγκεκριμένα, η γιαγιά Σουζάνα έπεσε θύμα κλοπής από σπείρα τριών ατόμων την ώρα, μάλιστα, που πουλούσε τα περίφημα, πια, τερλίκια της, ενώ της επιβλήθηκε και πρόστιμο 2.600 ευρώ από την εφορία, γιατί δεν τηρούσε βιβλία για την επαγγελματική δραστηριότητά της στη λαϊκή αγορά.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος voria.gr, μία 33χρονη αφαίρεσε από την ηλικιωμένη, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, χρυσή αλυσίδα με σταυρό κι αποχώρησε με αυτοκίνητο, όπου την ανέμεναν οι δύο συνεργοί της, ένας άνδρας και μία γυναίκα.

Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα, στην περιοχή του Κορδελιού, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Εξάλλου, νέο πρόστιμο κοινοποιήθηκε, αυτή τη φορά από την εφορία, στη γιαγιά Σουζάνα, ύψους 2.600 ευρώ, καθώς δεν τηρούσε βιβλία για την επαγγελματική δραστηριότητα που είχε πουλώντας τερλίκια στην λαϊκή αγορά.

Να υπενθυμίσουμε πως κατά τη σύλληψη της, της είχε επιβληθεί πρόστιμο 200 ευρώ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ