Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ «Βόμβες» πρώην Χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή: Λαγός στην Ευρωβουλή για να διαφύγει στις Βρυξέλλες-βίντεο

«Βόμβες» πρώην Χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή: Λαγός στην Ευρωβουλή για να διαφύγει στις Βρυξέλλες-βίντεο

86

Ότι η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να φυγαδεύσει τον Γιάννη Λαγό στο εξωτερικό, σπάζοντας την σχετική απαγόρευση ισχυρίζεται ο πρώην ευρωβουλευτής της οργάνωσης, Ελευθέριος Συναδινός.

Για «μαύρα» λεφτά στα ταμεία της Χρυσής Αυγής, την εκμετάλλευση των δολοφονιών των Φουντούλη – Καπελώνη εκ μέρους της νεοναζιστικής οργάνωσης, την μεταφορά 1 εκατομμυρίου ευρώ από τους ευρωβουλευτές και τους συνεργάτες τους αλλά και μια σειρά ακόμα ζητήματα μίλησε ο πρώην ευρωβουλευτής της οργάνωσης, Ελευθέριος Συναδινός.

Σε συνέντευξή του στο ΑΡΤ, o Ελευθέριος Συναδινός, εξήγησε μάλιστα και την επιλογή του βουλευτή του κόμματος και υπόδικου Γιάννη Λαγού, τονίζοντας πως η υποψηφιότητά του για την Ευρωβουλή, έχει ως στόχο την φυγάδευση από τη χώρα, υπερβαίνοντας τους σχετικούς περιοριστικούς νόμους.

Για τον Γιάννη Λαγό, υπεύθυνο Πειραιά της Χρυσής Αυγής – εκεί δηλαδή όπου έλαβαν χώρα η επίθεση κατά του ΠΑΜΕ και η δολοφονία του Παύλου Φύσσα –έχουν προκύψει μια σειρά επιβαρυντικά στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην καταδίκη του.

πηγή-reader.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ