ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ »ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» ΑΠΟ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΒΡΑΧΩΝ , ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΕΡΚΙΔΕΣ !!!ΦΩΤΟ

108

ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ, ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ »ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» ΣΤΗ Ν.Α ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ…..ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ

ΒΡΑΧΙΑ ΑΠΟΚΟΛΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ….

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ……ΤΕΛΕΙ ΑΝ ΑΡΓΙΑ ???

Το φωτογραφικό υλικό και οι πληροφορίες περί του συμβάντος, αντλήθηκαν από την σελίδα »ΓΟΡΤΥΝΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ »

Πριν λίγες μέρες, αποκολλήθηκε ογκόλιθος από τον βράχο που βρίσκεται στην πλαγιά, πίσω από τις κερκίδες του θεάτρου »ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» στην ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ και κατέστρεψε τις άνω κερκίδες…..
Οι κάτοικοι που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα την περιοχή, λένε, πως τον συγκεκριμένο τόπο, οι παλιότεροι τον ονόμαζαν »ΠΑΛΙΟ ΒΥΘΙΣΜΑ» και αναφέρουν (κ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ ) πως υπήρχε ανάκαθεν το στοιχείο της κατολίσθησης εκεί !!!
Ποιός ξέρει γιατί, οι αρμόδιοι με επικεφαλής τον τότε δήμαρχο κ. Μαλεβίτη, επέλεξαν αυτό τον τόπο. για την κατασκευή του θεάτρου…..
ΔΕΝ ήξεραν ???
ΔΕΝ ρώτησαν ???
ΔΕΝ έκαναν μελέτη ???

Σήμερα πάντως, ο δήμαρχος Γορτυνίας οφείλει να δώσει άμεσα λύση, στην διάσωση του θεάτρου και να μεριμνήσει για την ασφαλή διατήρησή του…..εκεί όπου φτιάχτηκε !!

Όσο για το γεγονός πως τελευταία έχει απαξιωθεί το θέατρο και καμία πολιτιστική εκδήλωση δεν φιλοξενείται πια στις κερκίδες του, περιμένουμε να ευαισθητιοποιηθεί ο δήμος Γορτυνίας με κάθε σύμβουλο και παράγοντα που διαθέτει, γιατί, από τις δικές μας έρευνες στο διαδίκτυο, ανακαλύψαμε πως οι φωνές των Γορτυνίων που καταχεριάζουν την δημοτική αρχή για εγκατάλειψη του θεάτρου……πληθαίνουν επικίνδυνα !!!

 

πηγή -orthologika.blogspot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ