Κοίτα ποιοι μας παρουσιάζονται τιμητές της πολιτικής ζωής της χώρας μας!

80
Είναι αξιοσημείωτο και πρέπει να αναρωτηθεί κανείς γιατί έχει πιάσει τόση “καούρα” τον τηλεοπτικό σταθμό του Αλαφούζου και θέλει να αποδείξει ότι το σκάνδαλο της πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας “Novartis”, είναι ανύπαρκτο.

Καθημερινά επιστρατεύει δημοσιογραφικά στελέχη του, δημιουργεί στημένα πάνελ, δίνει βήμα σε όσους εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στην δυσώδη αυτή ιστορία, να μας παρουσιαστούν λευκές περιστερές, με μόνιμο μοτίβο ότι η κυβέρνηση κατασκεύασε μια σκευωρία για να αποκομίσει πολιτικά οφέλη.
Εμείς δεν διστάσαμε να κάνουμε την πολιτική μας εκτίμηση ποια θα είναι η κατάληξη κι αυτού του σκανδάλου.

Αν θα επιβεβαιωθούμε ή όχι θα το δούμε στην πορεία.

Κι αν τώρα θεωρούμε χάσιμο χρόνου να ασχοληθούμε αναλυτικά τι ακούσαμε χτες να μας λένε από τον τηλεοπτικό δίαυλο του Σκάι, Βενιζέλος, Γεωργιάδης, Λοβέρδος, Τέλλογλου και άλλοι, δεν θεωρούμε ανούσιο να δούμε ποιοι είναι κάποιοι απ’ αυτούς, που σήμερα μας παρουσιάζονται τιμητές της δημόσιας ζωής, αφού πρώτα θυμίσουμε ότι κάθε φορά τα τελευταία χρόνια που ξέσπαγε μια παρόμοια ιστορία, οι εμπλεκόμενοι έσχιζαν τα ιμάτια” υποστηρίζοντας την αθωότητά τους.
Υ. Γ. Την λαϊκή ρήση που λέει “μια φορά ψεύτης για πάντα ψεύτης” την γνωρίζεται. Εμείς δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι ισχύει απόλυτα για Βενιζέλο και Λοβέρδο:
Και φυσικά θεωρούμε πολύ υγιεί αντίδραση την τοποθέτηση χρηστών του διαδικτύου να κάνουν χαβαλέ με όλη αυτή την ιστορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ