Κωνσταντίνος Πρωτοπαπάς : Η 1η του έκθεση στην Κόρινθο

147
Κωνσταντίνος Πρωτοπαπάς : Η 1η του έκθεση στην Κόρινθο
Η Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου, έχει την τιμή να φιλοξενήσει την έκθεση του Κορινθίου καλλιτέχνη Κώστα Πρωτοπαπά.
Τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης του Κορίνθιου ζωγράφου και καθηγητή στην Barcelona Academy of Art, πραγματοποιήθηκαν στη Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου. Η έκθεση έχει τον τίτλο «Διαλογισμοί», με έργα ζωγραφικής του των τελευταίων ετών. Ο Κωνσταντίνος Πρωτοπαπάς γεννήθηκε στην Κόρινθο και σπούδασε στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2015 αποφάσισε να επικεντρωθεί στην καλλιτεχνική του καριέρα και ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ακαδημία Τέχνης της Βαρκελώνης. Σήμερα είναι ακαδημαϊκός ζωγράφος και καθηγητής χρώματος και σχεδίου της ΒΑΑ (Barcelona Academy of Art) 🎨.
Εγκαίνια :
15 Δεκεμβρίου, 8:οομ.μ.
▪️ Διάρκεια έκθεσης:
15 Δεκεμβρίου 2023 –
15 Ιανουαρίου 2024
🕰️ Ώρες λειτουργίας
▪️Δευτέρα – Παρασκευή:
09:00 έως 13:30
επιπλέον
▪️Τετάρτη και Παρασκευή
18:00 έως 20:00
🔸 Σχετικά με τον Κώστα…
Γεννημένος το 1987 στην Κόρινθο, ο Κωνσταντίνος Πρωτοπαπάς αποφοίτησε από το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει σπουδές στην Εκπαίδευση.
Το 2015 αποφάσισε να επικεντρωθεί στην καλλιτεχνική του καριέρα και ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ακαδημία Τέχνης της Βαρκελώνης.

Ο Κωνσταντίνος Πρωτοπαπάς εργάζεται στη Βαρκελώνη ως καθηγητής Σχεδίου και Ζωγραφικής στην Ακαδημία Τέχνης της Βαρκελώνης και στο Πανεπιστήμιο La Salle Ramon Llull (Πανεπιστημιούπολη της Βαρκελώνης).

Με πολλά βραβεία και συμμετοχές σε εκθέσεις σε πολλά μέρη του κόσμου εκθέτει για πρώτη φορά στη γενέτειρά του με πίνακες των τελευταίων ετών.

Τα έργα του είναι τόσο ρεαλιστικά, που αναρωτιέσαι αν είναι φωτογραφία !!

Τα κοιτάς, τα ξανακοιτάς και απλά θαυμάζεις το ταλέντο του Κωνσταντίνου !!

 Έχει εκθέσει τα έργα του τόσο στη Βαρκελώνη όσο και στην Ελλάδα. Σήμερα είναι ακαδημαϊκός ζωγράφος και καθηγητής χρώματος και σχεδίου της ΒΑΑ (Barcelona Academy of Art) 🎨 Κωνσταντίνος Πρωτοπαπάς : Η 1η του έκθεση στην Κόρινθο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "MEDI Πρωτοπαπάς Κωνσταντίνος TATI Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου Εγκαίνια 15 Δεκεμβρίου, 20.00 15 Δεκ. 15 Ιαν. ONS ΚΟΡΙΝΟΙΩΝ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Π ΔΗΜΟΥ ΚΕ.Π.Α.Π. AOMNOIΩN"