Κόρινθος “Πολλοί μπαρμπέρηδες στου κασίδη το κεφάλι”όλα τα δένδρα ίδιο κούρεμα λες και είναι πρόβατα-φωτο

97
Επειδή η αισθητική είναι η ηθική του μέλλοντος
επειδή η αισθητική δεν είναι η ηθική του παρόντος,
επειδή η ηθική του ελληνικού παρόντος είναι η απάτη,
επειδή η αισθητική δεν έχει παρόν εδώ στην Ελλάδα,
επειδή στην Ελλάδα παρόν είναι το παρελθόν,
επειδή τούτο το παρελθόν δεν έχει μέλλον, ………, επειδή η πολιτική στερείται αισθητικής διότι στερείται ηθικής,….
Βασίλης Ραφαηλίδης (Από το βιβλίο: Στοιχειώδης Αισθητική | Εκδόσεις: Εικοστού Πρώτου)
Προφανώς και πρέπει ο Δήμος να προσλάβει συμβασιούχους . Λιγότερο προφανές είναι ότι κάποιοι συμβασιούχοι (….άραγε με μοναδικό προσόν ότι γνωρίζουν την χρήση αλυσοπρίονου 😉 θα ασχοληθούν με το κλάδεμα των δένδρων της πόλης μας. Καθόλου προφανές βέβαια δεν είναι ότι ΟΛΑ τα δένδρα να τα κλαδεύουν σαν τις μουριές….
Λόγω πανδημίας έκανα σήμερα το πρωί μάθημα φυσικής μέσω υπολογιστή σε μαθητές της Γ τάξης του Λυκείου που διδάσκω και θα δώσουν σε λίγους μήνες Πανελλήνιες και έτσι ¨έχασα¨ όχι μόνο τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των περιοίκων (πολλά συγχαρητήρια για την άμεση αντίδρασή τους) αλλά και τις απείρου κάλλους δικαιολογίες για τον τρόπο κλαδέματος (;;) της χαρουπιάς, στη πλατεία Σμύρνης που κατοικώ, από τον υπεύθυνο(😉 γεωπόνο του Δήμου μας. Φαντάζομαι αντίστοιχες δικαιολογίες ειπώθηκαν για το αντίστοιχο κλάδεμα των δένδρων στο κέντρο της πόλης.
Υ.Γ.(1) Επειδή όντως ισχύει ότι η χαρουπιά είχε ψηλώσει πολύ, λόγω αμέλειας του Δήμου να την κλαδέψει τα τελευταία (πολλά) χρόνια, θα έπρεπε ο Δήμος αναγνωρίζοντας το λάθος του να ασχοληθεί και στα επόμενα χρόνια κλαδεύοντας λίγο κάθε φορά, ώστε να διορθώσει το αποτέλεσμα της απουσίας του και όχι το απαράδεκτο αποτέλεσμα που φαίνεται στις παραπάνω στις φωτογραφίες .
Υ.Γ.(2) Θα βγάλετε αρκετά χρήματα από τα ξύλα των δένδρων που κλαδεύετε. Δεν χρειάζεται να ασχημύνουμε και άλλο την όχι και τόσο όμορφη πόλη μας. Αρχίστε τουλάχιστον το κλάδεμα από τις διπλανές μουριές ….. εκτός και αν το ξύλο τους δεν έχει εμπορεύσιμη αξία.
Υ.Γ.(3) Ευτυχώς γλύτωσε η διπλανή χαρουπιά.
Καθηγητής Φυσικής που του αρέσει να κοιτά τους μαθητές του στα μάτια και να τους λέει ότι η αισθητική και η ομορφιά είναι ηθική .
Αυτό θα πει κουρεμα σύριζα
Πάρκο Πειρηνης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ