Ο Αμερικανός που πάει να διαλύσει την Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και την Ε.Ε.

91

ίναι ο άνθρωπος που φοβάται ατύχημα στο Αιγαίο ενώ δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τον Αλέξη Τσίπρα.

Είναι ο ίδιος που συντόνιζε τις έρευνες (παρακολουθήσεις, κλπ)  στην Ελλάδα σχετικά με την NOVARTIS για λογαριασμό του FBI.

Και στην συγκεκριμένη υπόθεση οι ΗΠΑ έπαιξαν καταλυτικό ρόλο. Ακόμη και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές (Κυριακή απόγευμα 11 Φεβρουαρίου 2018) χάρη σ΄εκείνον ο Νίκος Παππάς και ο Γιώργος Χριστοφορίδης γίνονται δεκτοί στο Λευκό Οίκο με τιμές αρχηγού κράτους.

Οσο για τους νεοδημοκράτες που βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα, μέσα τους πιστεύουν πως για όσα κακά τους συμβαίνουν ευθύνεται εκείνος-ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ.

Στην κυριολεξία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τρέμουν τους σχεδιασμούς του Πρέσβη που συμπαθεί τον Αλέξη.

Και δεν έχουν άδικο να φοβούνται: Ο Τζέφρι Πάιατ πριν έλθει στην Αθήνα υπηρετούσε στην Ουκρανία που οδηγήθηκε (την οδήγησαν οι ΗΠΑ;) σε εμφύλιο πόλεμο!

Ο Μάκης Πολλάτος πολύ νωρίς θα έγραφε στο Πρώτο Θέμα ένα κομμάτι-μαντεψιά για τον Αμερικανό των επικίνδυνων αποστολών:

Το γεγονός ότι ο νέος πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζεφ Πάιατ έρχεται στην Ελλάδα από την Ουκρανία, όπου υπηρετούσε μέχρι πρόσφατα ως επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματικής αποστολής, φούντωσε τα συνωμοσιολογικά σενάρια και δημιούργησε περίεργους συνειρμούς για το ποιοι μπορεί να είναι οι μελλοντικοί σχεδιασμοί της Ουάσιγκτον.

0 κ. Πάιατ ήταν πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ουκρανία από τις 30 Ιουλίου του 2013. Η τριετής θητεία του συνέπεσε με μια περίοδο όπου η επικράτεια της Ουκρανίας συρρικνώθηκε. Η Μόσχα προσάρτησε τη χερσόνησο της Κριμαίας στο ρωσικό κράτος και ακολούθησαν εμφύλιες συγκρούσεις μεταξύ του επίσημου ου-κρανικού κράτους και στασιαστών ανταρτών υποστηριζόμενων από τη Μόσχα. Ως πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Ουκρανία, ο κ. Πάιατ επέλεξε έναν ενεργό ρόλο με καθημερινές σχεδόν παρεμβάσεις στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα στηρίζοντας τον πρόεδρο Πέτρο Ποροσένκο και τις προσπάθειες του σημερινού πρωθυπουργού Βολοντίμιρ Γκρόισμαν. «Το Ντόνμπας είναι Ουκρανία» και «η Μαριούπολη είναι Ουκρανία», έγραψε πρόσφατα ο κ. Πάιατ στον λογαριασμό του στο Twitter, τον οποίο τροφοδοτεί καθημερινά με εντατικό ρυθμό, στηρίζοντας το Κίεβο απέναντι στους αυτονομιστές που επιθυμούν την απόσχιση περιοχών της ανατολικής Ουκρανίας, οι οποίες θεωρούνται από τις πιο σημαντικές βιομηχανικές περιοχές της χώρας.

Ο 53χρονος Αμερικανός διπλωμάτης είναι ο κύριος εκφραστής της αμερικανικής πολιτικής στην Ουκρανία, γεγονός που τον φέρνει -σχεδόν σε καθημερινή βάση- σε αντιπαράθεση με τη Μόσχα. Είτε καταγγέλλοντας ρωσική στρατιωτική εμπλοκή την εποχή των σκληρών συγκρούσεων ανάμεσα στον ουκρανικό στρατό και τους φιλορώσους αυτονομιστές, είτε υπερασπιζόμενος την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, είτε μοιράζοντας ο ίδιος σάντουιτς σε Ουκρανούς στρατιώτες, ο Τζέφ Πάιατ κάθε άλλο παρά ακολουθούσε το στερεότυπο του διπλωμάτη που κάνει άτυπες συνεννοήσεις από το παρασκήνιο αποφεύγοντας να λειτουργήσει στο φως. «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για χαλάρωση των κυρώσεων που έχουν επιβάλει οι ΗΠΑ στη Ρωσία», έγραφε το βράδυ της Πέμπτης 26 Μαϊου 2016 ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματικής αποστολής στο Κίεβο.

Ο κ. Πάιατ είναι κόκκινο πανί για τους Ρώσους, θα μπορούσε να σχολιάσει κάποιος προσεκτικός παρατηρητής. Τον Σεπτέμβριο του 2014 καταγγέλθηκε ότι είχε αναρτήσει στο Twitter του ψεύτικες φωτογραφίες από άσκηση ουκρανικών και αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων, ενώ σε άλλη περίπτωση οι Ρώσοι τον «ξεφώνισαν» επειδή ανέβασε φωτογραφία ενός γερμανικού άρματος μάχης που συμμετείχε δήθεν στα κοινά «παίγνια» του ουκρανικού στρατού με το ΝΑΤΟ, ενώ στην πραγματικότητα η εικόνα ήταν από γυμνάσια που είχαν γίνει το 2013.

Το διπλωματικό σκάνδαλο: «Γ…α την Ε.Ε.»

Ως πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ουκρανία, έγινε διάσημος τον Φεβρουάριο του 2014 όταν μυστηριωδώς διέρρευσε στο YouTube μια τηλεφωνική συνομιλία του με τη βοηθό υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ. Λίγο πριν ξεσπάσουν οι αιματηρές συγκρούσεις στην Ουκρανία, η κυρία Νούλαντ συζητούσε με τον κ. Πάιατ τις εξελίξεις στο Κίεβο.

Σε παρατήρηση του Αμερικανού διπλωμάτη ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση δεν θα αφήσει αναπάντητες τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Ουκρανών διαδηλωτών από την κυβέρνηση του τότε προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς, η Βικτόρια Νούλαντ είχε απαντήσει κυνικά: «Γ…α την Ε.Ε.». Ο απαξιωτικός χαρακτηρισμός της βοηθού υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδιας για ευρωπαϊκά θέματα, είχε προκαλέσει μίνι κρίση στις σχέσεις της Ουάσινγκτον με τις Βρυξέλλες.

Παρά το γεγονός ότι η κυρία Νούλαντ και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ζήτησαν δημοσίως συγγνώμη για τη σκαιά αναφορά, οι μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες είχαν αντιδράσει έντονα καταδικάζοντας ως απαράδεκτες τις απόψεις που είχαν καταγραφεί μυστηριωδώς σε ένα τηλεφώνημα μεταξύ δύο Αμερικανών διπλωματών, το οποίο υποτίθεται ότι ήταν εμπιστευτικό. Εντύπωση είχε προκαλέσει και το γεγονός ότι ο κ. Πάιατ είχε ξεσπάσει σε γέλια ακούγοντας την κυρία Νούλαντ να σχολιάζει «fuck the EU».

Βεβαίως οι Ρώσοι ουδέποτε παραδέχθηκαν επισήμως ότι εκείνοι είχαν υποκλέψει το τηλεφώνημα αν και η τότε εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών Τζένιφερ Ψάκι είχε δηλώσει ότι οι πρακτικές της Ρωσίας «έπεσαν πολύ χαμηλά».

Η καριέρα του Τζέφ Πάιατ, ο οποίος εισήλθε στο Διπλωματικό Σώμα των ΗΠΑ το 1989, ξεκίνησε από την Κεντρική Αμερική. Από το 1990 μέχρι το 1992 ήταν οικονομικός αξιωματούχος και υποπρό- ξενος στην Τεγουσιγάλπα της Ονδούρας. Στη συνέχεια μετατέθηκε στο Νέο Δελχί της Ινδίας όπου υπηρέτησε από το 1992 μέχρι το 1994. Επιστρέφοντας για λίγα χρόνια στην Ουάσινγκτον, ο νέος πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα χρημάτισε βοηθός προσωπικού στον βοηθό γενικό γραμματέα του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών για τη Λατινική Αμερική (1994).

Τα καθήκοντά του στην Ουάσινγκτον συμπεριλαμβάνουν τη θέση του διευθυντή προσωπικού στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας για τη Λατινική Αμερική (1996-97) και του ειδικού βοηθού του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών (1995-96). Από το 1997 ως το  1999 υπήρξε διευθυντής του αμερικανικού προξενείου στη Λαχόρη, εκπροσωπώντας τις ΗΠΑ στη μεγαλύτερη και πιο σημαντική πολιτικά επαρχία του Πακιστάν.

Στη συνέχεια ο κ. Πάιατ τοποθετήθηκε στο αμερικανικό γενικό προξενείο στο Χονγκ Κονγκ, διευθύνοντας τον έλεγχο του διαλόγου για το εμπόριο και τις εξαγωγές με την Ειδική Διοικητική Περιφέρεια του Χονγκ Κονγκ στην Κίνα.

Από το 2002 ως το 2007 ο κ. Πάιατ υπηρέτησε στην αμερικανική πρεσβεία στο Νέο Δελχί, αρχικά ως σύμβουλος για πολιτικές υποθέσεις και από τον Ιούνιο του 2006 ως υπαρχηγός της αποστολής. Υπ’ αριθμόν δύο της αμερικανικής πρεσβείας στο Νέο Δελχί, υπηρέτησε ως γενικός διευθυντής για μία από τις περισσότερο και ταχύτερα αυξανόμενες ξένες αποστολές των ΗΠΑ. Από τον Μάιο του 2010  ως τον Ιούλιο του 2013, ο κ. Πάιτ διετέλεσε αναπληρωτής βοηθός γενικός γραμματέας στο Γραφείο Υποθέσεων Νότιας και Κεντρικής Ασίας, όντας επικεφαλής της νέας γεωγραφικής διεύθυνσης του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, και βοήθησε στη διαχείριση των αχέσεων των ΗΠΑ σε μία περιοχή που εκτείνεται από το Καζακστάν ως τον Ινδικό Ωκεανό. Από τον Αύγουστο του 2007 έως τον Μάιο του 2010 υπήρξε βοηθός επικεφαλής στην αποστολή των ΗΠΑ των Διεθνών Οργανώσεων στη Βιέννη, εκπροσωπώντας τις ΗΠΑ στη Διεθνή Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας και σε άλλες τεχνικές υπη¬ρεσίες των Ηνωμένων Εθνών. Την 30ή Ιουλίου του 2013, ορκίστηκε όγδοος πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ουκρανία. Από το καλοκαίρι του 2016, η 26χρονη καριέρα του στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ θα συνεχιστεί στην Ελλάδα.

Με εξαίρεση την Ουκρανία, όλες οι διπλωματικές εμπειρίες του νέου πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα προέρχονται από την Ασία, την Κεντρική και τη Λατινική Αμερική και μάλιστα σε πόστα που αφορούν αρμοδιότητες εμπορικής φύσης και δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν θέσεις πρώτης διαλογής. Διπλωματικές πηγές επισημαίνουν ότι ο κ. Πάιατ δεν έχει εμπειρία από την περιοχή των Βαλκανίων, τα ελληνοτουρκικά θέματα ή το Κυπριακό. Ωστόσο, όπως απέδειξε κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Κίεβο, είναι φιλομαθής. Σημειώνεται ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε φτάνοντας στην Ουκρανία ήταν να μάθει ουκρανικά.

Ο πρεσβευτής Πάιατ γεννήθηκε το 1963 και μεγάλωσε στη Λα Τζόλα της Καλιφόρνιας. Εχει μάστερ στις Διεθνείς Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο του Γέιλ και πτυχίο Πολιτικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Ιρβάιν της Καλιφόρνιας.

Προτού ενταχθεί στην υπηρεσία του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, εργάστηκε στον Διαμερικανικό Διάλογο, ένα think tank με έδρα την Ουάσινγκτον, που φέρνει σε επαφή κορυφαίους Αμερικανούς πολίτες. Με τη γυναίκα του Μαίρη έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Γουίλιαμ και την Κλερ.

Στο ερώτημα πώς επελέγη ο κ. Πάιατ για την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα, παρά το γεγονός ότι δεν είχε προϋπηρεσία σε χώρες της περιοχής, έμπειρος διπλωμάτης αποκαλύπτει ότι κάθε φορά που είναι ελεύθερη θέση πρεσβευτή στην Ελλάδα δίνεται μάχη. Οπως μας εξηγεί, η πρεσβεία στην Αθήνα είναι ένα δελεαστικό πόστο, κυρίως για τους διπλωμάτες καριέρας όπως ο Τζέφρι Πάιατ. Ειδικά από τη στιγμή που οι πρεσβείες των ΗΠΑ στις ευρωπαϊκές πόλεις πρώτης γραμμής, όπως η Ρώμη και η Μαδρίτη, ανατίθενται σε πρόσωπα που έχουν συνεισφέρει στο Δημοκρατικό ή το Ρεπου¬μπλικανικό Κόμμα (αναλόγως από ποιο κόμμα προέρχεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ), η Αθήνα είναι μια μετάθεση που προσφέρει την ευκαιρία για μια άνετη θητεία σε μια χώρα με ιδανικό κλίμα. Ιδίως μετά την τριετή εμπειρία στο καμίνι της Ουκρανίας, ο Τζέφρι Πάιατ, που θεωρείται ατύπως «προστατευόμενος» της πανίσχυρης Βικτόρια Νούλαντ, μάλλον ανταμείβεται με μία θέση που θα του επιτρέψει να χαλαρώσει.

Τη διάθεσή του αυτή έδειξε εμμέσως στις 21 Μαΐου του 2016, δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση ότι επελέγη ως διάδοχος του Ντέιβιντ Πιρς στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα. Ο κ. Πάιατ ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία του να κάνει ανέμελα ποδήλατο στο Κίεβο.

Πώς θα κινηθεί ο νέος πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα; Είναι δύσκολο να θεωρήσει κανείς ότι ο Τζέφρι Πάιατ θα επιλέξει ένα χαλαρό προφίλ χωρίς να παρεμβαίνει στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα της Ελλάδας. Στην Ουκρανία ακολουθούσε ένα πρόγραμμα διαρκώς παρεμβατικό με συνεχή δημόσια παρουσία, ιδίως στα κοινωνικά δίκτυα. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι την Τετάρτη 25 Μαίου, ο κ. Πάιατ έκανε 41 «τιτιβίσματα» από τον προσωπικό του λογαριασμό @GeoffPyatt. Η Τετάρτη 25 Μαϊου του 2016, λοιπόν, δεν ήταν συνηθισμένη μέρα για την Ουκρανία, ούτε και για τον Αμερικανό πρεσβευτή στο Κίεβο, αφού οι Ρώσοι απελευθέρωσαν τη Νάντια Σαβτσένκο, Ουκρανή πιλότο που κρατούσαν φυλακισμένη για δύο χρόνια σε αντάλλαγμα για την αποφυλάκιση δύο Ρώσων κρατουμένων.

Ακόμη και η Eurovision αποτέλεσε αφορμή για πρόσφατες παρεμβάσεις του κ. Πάιατ, αφού φρόντισε να αποθεώσει την Τζαμάλα για το τραγούδι με το οποίο κέρδισε τον πρόσφατο διαγωνισμό τραγουδιού.

Παρά τις εμπειρίες του παρελθόντος, έχει παρέλθει ο καιρός που οι πρεσβευτές των ΗΠΑ στην Ελλάδα συμπεριφέρονταν σαν ανθύπατοι. Εχουν περάσει αρκετά χρόνια και από το 1997 και τη θητεία του Νίκολας Μπερνς στηνΑθήνα, του χαρισματικού διπλωμάτη που, αφού ολοκλήρωσε τη θητεία του εδώ, υπηρέτησε ως μόνιμος αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ και το 2005 έφτασε να αναλάβει την επίζηλη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ όπου παρέμεινε μέχρι το 2008.

Το αν ο κ. Πάιατ θα επιλέξει τον δρόμο του Νίκολας Μπερνς, που είχε σχεδόν αναγορευθεί σε πυλώνα της εσωτερικής πολιτικής σκηνής, ή το μονοπάτι του απερχόμενου πρέσβη Ντέιβιντ Πιρς, που αρκέστηκε στις ελάχιστες δυνατές παρεμβάσεις επιλέγοντας έναν ρόλο που θυμίζει σχολιαστή είτε όταν ανάβει ένα κερί ευχόμενος συμφωνία στο Eurogroup, είτε όταν τουιτάρει αμφίσημα ότι η αγαπημένη του ελληνική λέξη είναι το «drama» -χωρίς να είναι προφανές αν ειρωνεύεται ή κάνει black humor- είναι κάτι που θα φανεί σύντομα. Εμπειροι διπλωμάτες θεωρούν πάντως υπερβολικά τραβηγμένα και εκτός πραγματικότητας τα σενάρια που συνδέουν τη διπλωματική θητεία του Τζέφρι Πάιατ στην Ελλάδα με όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια στην Ουκρανία.

Την εκτίμηση πως το 2018 είναι η χρονιά της Αμερικής στην Ελλάδα και ιδιαιτέρως στη Βόρεια Ελλάδα, εξέφρασε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, στο χαιρετισμό του στη διάρκεια της καθιερωμένης Πρωτοχρονιάτικης Δεξίωσης του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Ο πρέσβης, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επίσκεψη του υπουργού ψηφιακής πολιτικής Νίκου Παππά στις ΗΠΑ και τις συναντήσεις που πραγματοποίησε με εταιρείες του τομέα της υψηλής τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, από το Χόλιγουντ και τη Silicon Valley έως το MIT στη Νέα Υόρκη και στην Ουάσινγκτον.

Στη συνέχεια τόνισε, «Το 2018 είναι η χρονιά της Αμερικής στην Ελλάδα και ιδιαιτέρως στη Βόρεια Ελλάδα. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα είναι το έτος που η Ελλάδα ανακάμπτει πλήρως από σχεδόν μια δεκαετία οικονομικής κρίσης. Τον περασμένο Οκτώβριο, ο πρόεδρος Τραμπ και ο πρωθυπουργός Τσίπρας έθεσαν αυτόν τον θετικό τόνο, συμφωνώντας παράλληλα για τη σημασία που έχει για τη σχέση μας η ανάδειξη των Ηνωμένων Πολιτειών ως τιμημένη χώρα στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το Σεπτέμβριο, στην οποία αναμένουμε περισσότερους από 300.000 επισκέπτες από όλη την περιοχή, συμπεριλαμβανομένης μιας υψηλού επιπέδου αντιπροσωπείας από τις ΗΠΑ.

Όπως δήλωσε και ο πρόεδρος Τραμπ, θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία «να παρουσιάσει την αμερικανική τεχνολογία, το επιχειρείν και την καινοτομία στην παγκόσμια σκηνή». Σχετικά με τους επενδυτές ο πρέσβης τόνισε, «είτε ενδιαφέρονται για ιδιωτικοποιήσεις στον τομέα της ενέργειας, είτε για συμφέροντα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, στην πολιτική αεροπορία ή στα ναυπηγεία, μεγάλοι αμερικανοί επενδυτές και εταιρείες αναζητούν τρόπους να συνεργαστούν με ελληνικές εταιρείες και να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες που προσφέρει η Ελλάδα. Έχουμε δει μεγάλες επενδύσεις πρόσφατα από τους Calamos, Morgan Stanley και Avis, και ελπίζουμε να δούμε την επένδυση των ONEX στα Ναυπηγεία Neorion και την αμερικανική συμμετοχή στο έργο του Ελληνικού, το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και πολλά άλλα».

Ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι το 2018, ενδέχεται να είναι το «έτος κλειδί» των ελληνο – αμερικανικών σχέσεων για την προσέλκυση επενδύσεων, γιατί παράλληλα με την δραστική βελτίωση του οικονομικού και αναπτυξιακού κλίματος στην Ελλάδα και την κλιμακούμενη οικονομική δικτύωση με την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της ΝΑ Μεσογείου, η ανάδειξη των ΗΠΑ ως τιμώμενης χώρας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.) του 2018, μπορεί να αποτελέσει το καθοριστικό σημείο αυτής της νέας πορείας.

Ο πρόεδρος του Ελληνο-Αµερικανικού Εµπορικού Επιµελητηρίου, Σίμος Αναστασόπουλος, αναφέρθηκε στη σταδιακή έξοδο από την ύφεση και την επερχόμενη ανάπτυξη, η οποία όπως τόνισε «δεν θα έρθει από μόνη της, αυτόματα και νομοτελειακά, επειδή επιτύχαμε δημοσιονομική εξισορρόπηση και γρήγορη συμφωνία με τους εταίρους για την Τρίτη αξιολόγηση, και εδώ εντοπίζω την ευθύνη όλων μας ώστε η επιστροφή στην ανάπτυξη να μην θεωρείται δεδομένη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ