Π.Τατούλης “η”Νέα Πελοπόννησος ” μετατρέπετε σε πολιτικό φόρουμ…Τι άλλο θα ακούσουμε ένας Θεός ξέρει…βίντεο

150

Συνέντευξη τύπου έδωσε σήμερα ο απερχόμενος Περιφερειάρχης  κ.Πέτρος Τατούλης στην Τρίπολη. Αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα , το κυριότερο όμως σημείο της συνέντευξης είναι ένα : Ανάγκασε τους παρισταμμένους να κοιταχτούν μεταξύ τους για το αν το άκουσαν σωστά το γεγονός ότι η Περιφερειακή παράταξη “Νέα Πελοπόννησος ” μετατρέπετε σε πολικό φόρουμ !

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης : Η μεγαλύτερη παράταξη της Πελοποννήσου ( φαίνεται   έχει διαβάσει ανάποδα τ΄αποτελέσματα ή δεν του τα έχουν ανακοινώσει ακόμη για να μην τον στεναχωρήσουν )”Η Νέα Πελοπόννησος  λοιπόν ,μετατρέπεται σε πολιτικό φόρουμ , για να έχει λόγο αλλά και να παρέμβει  στα πολιτκικά δρώμενα της χώρας που δεν βαδίζουν σωστά .

Υπογράμμισε ότι  η”Νέα Πελοπόννησος ” θα παραμείνει στο Περιφερειακό Συμβούλιο για να αντιμετωπίσει τις   προκλήσεις των καιρών στην αυτοδιοίκηση .

Πέτρος Τατούλης  

Πέτρος Τατούλης   εξέλιξη της παράταξης της Νέας Πελοποννήσου σε πολιτικό φόρουμ, το οποίο σε συνεργασία με άλλους φορείς της επικράτειας θα ασχοληθεί με το μέλλον της χώρας και τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η δημοκρατία, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής της παράταξης της Νέας Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019.

 Μπερδεύεται με κάτι από κόμμα για να “δει το μέλλον της χώρας”. Τι άλλο θα ακούσουμε ένας Θεός ξέρει…

Όχι δεν είναι… πλάκα, ο κ. Τατούλης πέρασε πια σε άλλο επίπεδο φιλοδοξίας μην μπορώντας να κατανοήσει το αποτέλεσμα των εκλογών της περασμένης Κυριακής, αφού μεταξύ άλλων μας είπε πως η παράταξή του “κέρδισε”.

Με μια αγωνιώδης προσπάθεια χαμένη στη μετάφραση απειλών και… υπονοούμενων προς όλους προς κόμματα, παρατάξεις, μέσα ενημέρωσης και επακόλουθα και προς τους πολίτες που (δεν…) κατάλαβαν τι αποτέλεσμα είχε το πέρασμα της 9ετίας Τατούλη στην Πελοπόννησο και του έδειξαν την… πόρτα από την Περιφέρεια.

Ένας Τατούλης που με… αλαζονικό στυλ έβαλε με υβριστικές αναφορές πολλάκις κατά του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας – άκουσον άκουσον για πολιτικό επίπεδο – πως έκανε “κονσομασιόν τον Νίκα”, αλλά και κατά του Αντώνη Σαμαρά που τον έβαζε σε κάθε αποστροφή στο στόχαστρο, όπως και κατά όλων σχεδόν των στελεχών της ΝΔ, βουλευτών μέχρι και του Επιτρόπου Δ. Αβραμόπουλου.

Φυσικά, την πολιτική του “ευγένεια” την εξάντλησε στο πρόσωπο του Π. Νίκα, μην μπορώντας να χωνέψει το αποτέλεσμα της Κυριακής και τα όσα ο νέος Περιφερειάρχης προανήγγειλε πως έρχονται στην Πελοπόννησο.

Πηγή- best-tv.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ