ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ Α.ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ -Δ.ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ – Π.ΜΕΤΑΞΑΣ

91

🔴ΑΛ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ : Απολογισμός ανύπαρκτου έργου. Όλα έργα και δράσεις της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής που ξέχασαν να αναφέρουν. Καμμία αυτοκριτική, πολύ έπαρση χωρίς περιεχόμενο, κατηγορίες για τους προηγούμενους χωρίς ντροπή και χωρίς καμμία θετική αναφορά για το έργο που τους άφησαν σε εξέλιξη. Αν δεν μπορείς να φθάσεις σε παραγωγικότητα την προηγούμενη Δημοτική Αρχή νομίζεις ότι μειώνοντας και κατηγορώντας την θα αναδειχθείς. Θα τα πούμε σε λίγες μέρες.
Προς το παρών αντί για απολογισμό είχαμε μια καλή ΑΠΟΛΟΓΙΑ.

🔴Δημ. Πρωτοπαπάς: Η διαχείριση της καθημερινότητας και η αποπεράτωση των έργων της προηγούμενης δημοτικής αρχής, κυριάρχησαν στον ετήσιο απολογισμό του Δημάρχου Κορινθίων.
Δυσκολεύτηκα πολύ να διακρίνω ένα νέο όραμα για τον Δήμο μας!
Απεναντίας ακολουθώντας την πεπατημένη βαδίζουμε για μια ακόμα φορά σε μια λογική διεκπεραίωσης, με αποσπασματικά μικροέργα, χωρίς συγκεκριμένο στόχο, χωρίς αναπτυξιακές προτάσεις και λύσεις που θα δώσουν νέα ώθηση στον Δήμο μας !

🔴Παναγιώτης Μεταξάς: Ο ΧΑΔΑ (Χώρος Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων) Χιλιομοδίου μπορεί να κλείσει ? Όταν δεν έχει λυθεί το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων σε επίπεδο περιφέρειας?
Λύση που θα καθυστερήσει εξ αιτίας της ανευθυνότητας που χαρακτήρισε τον σχεδιασμό που έγινε.
Αυτό βγήκε προς τα έξω πρόσφατα ,με την απόσυρση του φακέλλου από την χρηματοδότηση της ευρωπαϊκής ένωσης.. Πάμε ξανά σε νέο περιφερειακό σχεδιασμό, σε νέο φάκελο !!!
Τώρα θα προχωρήσει ?
Οι τελευταίες εξελίξεις στη σύμπραξη Δημοσίου και ιδιώτη προκαλούν αμφιβολίες για το αν το έργο τελικά θα υλοποιηθεί.
Ο ΧΑΔΑ Χιλιομοδιου στα χαρτιά έχει <<κλείσει>> ?
Έχει αποκατασταθεί ?
Πληρώνουμε πρόστιμα?
Αυτή την στιγμή, θεωρείται ίσως ο μεγαλύτερος ΧΑΔΑ στη Πελοπόννησο.
Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι δεν μπορεί να παραμείνει ενεργός. Η κατάσταση είναι οριακή. Το πρόβλημα στο ΧΑΔΑ Χιλιομοδιου είναι ότι με την ανοχή των ελληνικών αρχών ,στο Δήμο μας, εξακολουθεί να λειτουργεί παράνομα.
Η υφιστάμενη κατάσταση ,είναι Ήττα της Αυτοδιοίκησης διαχρονικά , με πρώτα θύματα τους κατοίκους της περιοχής που γειτνιάζει με τον ΧΑΔΑ.

πηγή-Korinthiaki Hmera

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ