Ψεύτικες δωροεπιταγές μέσω Facebook…

94

Μεγάλη προσοχή για τους χρήστες Facebook: μπορεί να εμφανιστεί στον τοίχο σας μια προωθητική ενέργεια που υπόσχεται ψεύτικες δωροεπιταγές. Μην δίνετε το τηλέφωνό σας σε σελίδες και κανάλια που δεν εμπιστεύεστε και κυρίως μην δίνετε το PIN του τηλεφώνου σας σε καμία περίπτωση.

Η εταιρεία Κωτσόβολος εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση όπου προειδοποιεί τους χρήστες για ψεύτικη προωθητική ενέργεια που χρησιμοποιείται στο Facebook και καλεί τους ενδιαφερόμενους να δώσουν προσωπικά τους στοιχεία (phishing). Διαβάστε περισσότερα παρακάτω στην επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας Κωτσόβολος:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πώς κυκλοφορεί χορηγούμενη ανάρτηση (sponsored post) στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, που οδηγεί σε ψεύτικη προωθητική ενέργεια με δωροεπιταγές σε παραπλανητικό site (www.kotsovolos.site) που ΔΕΝ έχει διοργανωθεί από την εταιρεία Κωτσόβολος. 

 

Οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια ή διαγωνισμό τρέχει η Κωτσόβολος φιλοξενείται αποκλειστικά και επικοινωνείται από τα επίσημα κανάλια μας (www.kotsovolos.grwww.facebook.com/kotsovolos).

 

Για τη συμμετοχή σας σε επίσημη προωθητική ενέργεια ή διαγωνισμό της εταιρείας ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε το pin του κινητού σας. 

Σημειώνουμε πως η συγκεκριμένη ενέργεια οδηγεί σε συνδρομητική υπηρεσία αποστολής sms που επιφέρουν χρεώσεις στο χρήστη. Παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι σε phising ενέργειες και να ελέγχετε πάντα τη διεύθυνση του site ή της σελίδας Facebook.»

zougla.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ