Σοβαρό τροχαίο με ένα νεκρό στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης

91

Στο ΙΧ που σφηνώθηκε στο φορτηγό επέβαιναν δύο άτομα-

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό- τον οδηγό του οχήματος- και σοβαρά τραυματία τον συνοδηγό Σοβαρό τροχαίο έχει σημειωθεί αυτήν την ώρα στον Αυτοκινητόδρομο Τρίπολης-Καλαμάτας, στο ύψος του Καλογερικού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 το τροχαίο σημειώθηκε στις 14:57 το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Μαρτίου, στο 170ο χιλιόμετρο του αυτοκινητοδρόμου στο ρεύμα ανόδου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ΙΧ αυτοκίνητο σφηνώθηκε σε φορτηγό. Στο σημείο έχουν σπεύσει η Πυροσβεστική, η Αστυνομία και ασθενοφόρο…

Σύμφωνα με τελευταία ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας: Χθες (7.3.2019) το μεσημέρι, στο 169,6 χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών– Τρίπολης– Καλαμάτας και κλάδος Λεύκτρο- Σπάρτη, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 67χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε 58χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Δ.Χ. φορτηγό, που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 67χρονου και τον τραυματισμό του 58χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου.

Πηγή: http://www.drt915.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ