Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Αρχική ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Συγκλονιστική περιγραφή από γιατρό στην Ισπανία: Τους ναρκώνουμε για να πεθαίνουν ανώδυνα...

Συγκλονιστική περιγραφή από γιατρό στην Ισπανία: Τους ναρκώνουμε για να πεθαίνουν ανώδυνα (vid)

93

Στην Ισπανία οι γιατροί ναρκώνουν τους ετοιμοθάνατους ασθενείς που νοσούν από κορονοϊό, για να πεθάνουν ανώδυνα.

Οι γιατροί στην Ισπανία ναρκώνουν τους ηλικιωμένους ασθενείς του κορονοϊού, που δεν έχουν πιθανότητες να ζήσουν, ώστε να πεθάνουν ανώδυνα. Σύμφωνα με γιατρό στη Μαδρίτη, που επικαλείται και μαρτυρίες συναδέλφων του, το προσωπικό εφαρμόζει την συγκεκριμένη τακτική στα περισσότερα νοσοκομεία της περιοχής. Μάλιστα, αναφέρει πως με αυτό τον τρόπο γλυτώνουν αναπνευστήρες και τους χρησιμοποιούν σε νεότερα άτομα.

 

«Έχω ήδη λάβει πολλά ηχητικά μηνύματα που μας λένε ότι αφαιρούν τους αναπνευστήρες από ανθρώπους άνω των 65 ετών και τους ναρκώνουν για να πεθάνουν, επειδή δεν υπάρχουν αρκετοί αναπνευστήρες για όλους, ώστε να τους δώσουν σε πιο νέους», δηλώνει ο γιατρός σε βίντεο.

«Το καταπίνεις, ξεγελάς τον εαυτό σου και πας στην δουλειά, ξέροντας ότι θα αφήσεις πολλούς ανθρώπους να πεθάνουν. Κλαις στο σπίτι, κλαις τα βράδια και πας στην δουλειά το επόμενο πρωί», αναφέρει και τονίζει πως πρέπει να μπει σε καραντίνα η ισπανική πρωτεύουσα αλλιώς «αν δεν περιορίσουμε αυτόν τον γαμ…ο ιό, θα πεθάνουμε όλοι».

514 νεκροί μέσα σε 24 ώρες

Η Ισπανία ανακοίνωσε σήμερα ότι το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 514 νέοι θάνατοι από την επιδημία του κορονοϊού, ανεβάζοντας σε 2.696 τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.

Επιπλέον, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έφτασαν σήμερα τα 39.673 από 33.089 που ήταν χθες, αύξηση κατά 6.584 κρούσματα, ανέφερε η ίδια πηγή.

Εν τω μεταξύ, παγοδρόμιο στη Μαδρίτη αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ως αυτοσχέδιο νεκροτομείο για τα θύματα του κορονοϊού, καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων της νόσου στην ισπανική πρωτεύουσα ανήλθε σε 10.575 και ο αριθμός των νεκρών σε 1.263, έγινε σήμερα γνωστό από τις αρχές. Το κέντρο Palacio de Hielo, που διαθέτει παγοδρόμιο έκτασης 1.800 τ.μ, προσφέρθηκε να μετατρέψει τον χώρο αυτό σε νεκροτομείο.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τη νέα χρήση του χώρου θα συντονίσουν η περιφερειακή κυβέρνηση της Μαδρίτης και μονάδες του στρατού, που έχουν αναπτυχθεί σε ολόκληρη την Ισπανία την τελευταία εβδομάδα για να βοηθήσουν στη διαχείριση της κρίσης του νέου κορονοϊού.

Σ.Σ.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε μετα την δημοσίευση του άρθρου , η είδηση διαψεύστηκε απο την Ισπανικη κυβέρνηση  και ο ιατρικός συλλογος Ισπανίας κατήγγειλε πως δεν έχουν  αυτό το άτομο  στις λίστες τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ