Συνέντευξη μ’ ένα παράσιτο.

114
Γράφει ο mitsos175.

Καλημέρα σας. Σήμερα φιλοξενούμε το Δήμιο Καθίκιο, αντιπρόεδρο των παρασίτων, που θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα τον παρασιτικό ρατσισμό. Πριν ξεκινήσουμε θα παρακαλούσα ν’ απομακρυνθούν οι χήρες από την οθόνη του υπολογιστή, για λόγους ασφαλείας… Ευχαριστώ.
Δήμιε, σε ακούμε.

– Θάνατος στις χήρες! Τις μισώ!

– Γιατί, τι σου κάναν;

– Παίρνουν σύνταξη!

– Δήμιε, μου θυμίζεις τον Επίτιμο των βρικολάκων. Κι αυτός με τους συνταξιούχους τα είχε. Μάλιστα πιστεύω ότι πέθανε για να παραδειγματίσει τους οπαδούς του! Οι χήρες παίρνουν κάποιο υπόλοιπο σύνταξης. Οι πιο πολλές ένα ψίχουλο. Ε και; Δεν τα κλέβουν, τα δικαιούνται, ο άντρας τους πρόσφερε όσο ζούσε…

– Να πάνε να δουλέψουν.

– Ρε Δήμιε, με την ανεργία που υπάρχει, τι δουλειά να κάνουν;

– Να τρέφουν τα πλούσια αφεντικά. Να μας υπηρετούν!

– Κομπλεξάρα του κερατά σε βρίσκω. Εσύ, ρε Δήμιε, εκτός από το να λες κουταμάρες, τι άλλη δουλεία κάνεις;

– Γλείφω πλούσιους πισινούς.

– Όντως δύσκολο. Επίσης αηδιαστικό κι ανθυγιεινό. Παίρνεις πολλά;

– Αρκετά, δόξα τ’ αφεντικό. Βέβαια δουλεύω 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

– Όσους σ’ ακούνε. Η ντροπή όμως δεν είναι δουλειά. Εκτός από το να παρασιτείς, κάνεις κάτι άλλο;

– Αυτό μου είπαν, αυτό κάνω.

– Οι χήρες όμως δεν φταίνε σε τίποτα. Τις κατηγορείς άδικα, ότι “έστειλαν” τους άντρες τους. Εκτός από συκοφαντία είναι και βαρύτατη προσβολή. Τι αποδείξεις έχεις;

– Δεν χρειάζομαι ποτέ αποδείξεις για ότι λέω! Εξάλλου κάνουν ηλιοθεραπεία!!!

– Δεν είναι οι μόνες. Όλοι λιάζονται το καλοκαίρι. Παντρεμένοι, ανύπαντροι, άντρες, γυναίκες, παιδιά… Αυτό δεν είναι απόδειξη ενοχής. Είναι όμως απόδειξη της βλακείας που σε δέρνει.

– Δεν φτάνουν τα λεφτά για όλους, Άρα μόνο οι πλούσιοι θα έχουν. Οι υπόλοιποι να πεθάνουν της πείνας!!!

– Λοιπόν καθίκι…

– Καθίκιος.

– Whatever. Λοιπόν λυσσασμένο σκουλήκι, οι φτωχοί δεν είναι η αιτία του προβλήματος, είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής μερικών αδίστακτων παλιοτόμαρων εις βάρος όλων των υπολοίπων. Αυτοί που κατέστρεψαν την Οικονομία είστε εσείς, που παίρνατε δανεικά κι αγύριστα από τους φίλους σας τους τραπεζίτες -άλλα όρνεα αυτοί- που κάνατε τις λαμογιές για να πλουτίσετε, που τα φάγατε μαζί με τους κηφήνες τους πολιτικούς.

Ο ναζισμός δεν θα περάσει. Ξέρω τι ανθρωποφάγοι είστε εσείς οι φασίστες, έτσι δεν θα μιλήσω για τη χήρα του αεροπόρου, ούτε για τις χήρες των υπολοίπων θυμάτων των αφεντικών, για τους εργαζόμενους, που έχασαν τη ζωή τους στη δουλειά και που τώρα έχετε το απίστευτο θράσος να κατηγορείτε τα θύματα για τα εγκλήματα όσων προσκυνάτε.
Θα μιλήσω για τις χήρες των καθαρμάτων, που λέγονται πλούσιοι. Όταν με το καλό ψοφήσετε εσείς, τομάρια, πείτε τους να δώσουν αυτές πίσω τα φράγκα που μας κλέψατε και να πάνε να δουλέψουν. Άντε στο διάολο τώρα!

– Να πάω στον Κούλη τόσο πρωί; Κοιμάται…

– Όρθιος, όπως κι εσύ. Ουστ κανίβαλοι!

ΠΗΓΉ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ