Τα “πιπεράτα “της σημερινής εκπομπής” Όλα στον Αέρα” με τον Νίκο Νικολόπουλο στο ράδιο SYPER FM 104,1

98

Με ποιον δημοτικό σύμβουλο τα έβαλε σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Νικολόπουλος στην νέα ραδιοφωνική του εκπομπή “‘Ολα στον Αέρα” στο ραδιόφωνο SYPER FM 104,1;

Σήμερα  άλλη μία εκπομπή  δικαιολόγησε τον τίτλο της παρουσιάζοντας  μεγάλο ενδιαφέρον αφού βγήκαν στον ¨ΑΈΡΑ¨ ειδήσεις που αφορούν τα σημαντικότερα Κορινθιακά δρώμενα.

Καταρχήν ακούσαμε τον Λυκειάρχη του 3ο λυκείου του Κορίνθου ,κ. Αντώνη Σταυρόπουλο, ο οποίος μας ενημέρωσε για την ετοιμότητα του σχολείου σε σχολικά βιβλία και έμψυχο υλικό και την πρόσκληση σε γονείς και θεσμικούς παράγοντες για τον αυριανό Αγιασμό στο λύκειο.

 

Ο δημοσιογράφος στην συνέχεια σχολίασε τον γνωστό καυστικό  τρόπο  που μας έχει συνηθίσει , την υπόθεση του βαγονιού που βρισκόταν στο θέατρο του ” Μίκη Θεοδωράκη”και εκλάπη;;;;

Σύμφωνα με την καταγγελία του δημοτικού Συμβούλου και υποψήφιου δημάρχου στον δήμο Κορινθίων , Νίκο Σταυρέλη , ο οποίος με τα όσα επανέλαβε στην προχθεσινή του συνέντευξη ,(όπου παρουσίασε την υποψηφιότητα του Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Καρασσάβα  με τον συνδυασμό του, ) έχει πολλά στοιχεία για τον αντιδήμαρχο Κορινθίων , (που βεβαιωμένα κατά τον ίδιο ), τεμάχισε το βαγόνι και το έδωσε σε Κορινθιακή επιχείρηση για ανακύκλωση.

Σχολιάζοντας την συνέντευξη ο Νίκος Νικολόπουλος , ζήτησε εφόσον υπάρχουν στοιχεία και προκειμένου να μην υπάρχει περιρρέουσα ατμόσφαιρα δυσοσμίας που αγγίζει όλους τους αντιδημάρχους , να ξεκαθαρίσουν , το βαγόνι εκλάπη;;; και αν ναι από ποιον ; είναι υπόθεση ποινικού δικαίου; Τότε εδώ και τώρα η υπόθεση χρίζει παρέμβασης εισαγγελέα.

Συνεχίζοντας την εκπομπή, άσκησε δριμεία κρητική σε δημοτικό σύμβουλο που δεν κατονόμασε και ο οποίος ασχολείται με τον δήμο Κορινθίων 20 και πλέον χρόνια και αυτά τα χρόνια 20 χρόνια ,τα περισσότερα δίπλα στον Αλέξανδρο Πνευματικό,  ως εκλεγμένος ,στενός του συνεργάτης  .

Αναρωτήθηκε λοιπόν ,για τον συγκεκριμένο δημοτικό σύμβουλο γιατί εκνευρίζεται με τους δημοσιογράφους που ερωτούν απλά , γιατί αφού υπάρχουν δεδομένα στοιχεία, για ποιο λόγο δεν πηγαίνουν στην δικαιοσύνη;

Στην συγκεκριμένη  συνέντευξή  που αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος, εκνευρισμένος ο πρώην συνεργάτης του δημάρχου Κορινθίων , ρώτησε γιατί την ερώτηση αυτή περί δικαιοσύνης, δεν την απευθύνουν στον Α. Πνευματικό;

(Στην συνέντευξη ακολούθησε ο κακός χαμός από την απάντηση που έλαβε ο Δ.Σ….)

Μιά δυνατή συνέντευξη παραχώρησε  σήμερα και  η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας Κατερίνα Φαρμάκη ΄η οποία εκτός των άλλων , στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τον Αλέξη Τσίπρα , του οποίου η ιδιότητα εκτός του πολιτικού είναι και διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός , οπότε και συνάδελφος της κ. Φαρμάκης, η πολιτευτής απάντησε:

Δεν αποδέχομαι  την ιδιότητα του συναδέλφου , γιατί δεν γνωρίζω ούτε πως πήρε το πτυχίο ¨ και όπως δήλωσε  χαρακτηριστικά  “συναδέλφους θεωρώ όσους μάχιμα έχουν εξασκήσει το επάγγελμα “.

Τώρα για το πως πήρε το πτυχίο  ο Πρωθυπουργός ,  ο Νίκος Νικολόπουλος την ενημέρωσε πως υπήρξε αριστούχος!

Ποιο αναλυτικά όλη την εκπομπή θα την παρακολουθήσετε στις 6:30  έως τις 8:30 το απόγευμα στο   ράδιο SYPER FM  104, 1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ