Δύσκολες ώρες για την Μαίρη Λίντα – Μεταφέρθηκε στο Γηροκομείο Αθηνών

90

Δύσκολες ώρες για την Μαίρη Λίντα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια εδώ και δύο εβδομάδες έχει μεταφερθεί στο Γηροκομείο Αθηνών μετά από τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso αυτός ήταν και ο λόγος που η κόρη της αποφάσισε να την μεταφέρει στο ίδρυμα της λεωφόρου Κηφισίας, όπου και θα μείνει για ένα διάστημα.

«Δεν υπάρχει κάτι να δηλωθεί. Όλα παίζονται μέρα με τη μέρα. Η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται. Θα πρέπει να φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο για να δούμε πώς θα μπορέσει να κινηθεί από εκεί και πέρα. Παρακολουθείται από γιατρούς και όλα θα πάνε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η κόρη της, Εύη Θεοχάρη τονίζοντας πως περιμένει γρήγορα η μητέρα της να γίνει καλά και να επιστρέψει στο σπίτι.

Πριν από λίγο καιρό η Μαίρη Λίντα είχε ένα ατύχημα και έσπασε το πόδι της, ενώ πριν από 1,5 χρόνο είχε υποβληθεί και σε επέμβαση στο ισχίο.

Τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γηροκομείου Αθηνών βρίσκεται στο πλευρό της. Ταυτόχρονα, κοντά της είναι και πολλά αγαπημένα της πρόσωπα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ