Γλυκοπατάτες γεμιστές & Σαλάτα του Καίσαρα

1398

Η γλυκοπατάτα αποτελεί ένα εξαιρετικά γευστικό και θρεπτικό λαχανικό. Είναι πλούσια σε βιταμίνη Α, βιταμίνη Β5, B6 και καροτενοειδή, που δικαιολογούν το πορτοκαλί της χρώμα. Ο τρόπος με τον οποίο μαγειρεύεται, μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στα θρεπτικά συστατικά που μας προσφέρει, γι’ αυτό και η απλούστερη μέθοδος, το ψήσιμο στον φούρνο, έχει αποδειχθεί ότι είναι και η καλύτερη. Η τέλεια συνταγή για να κάνεις την αρχή και να εντάξεις το θρεπτικό αυτό υλικό στο διατροφικό σου πρόγραμμα είναι οι ψητές γεμιστές γλυκοπατάτες και η εκτέλεσή της είναι πανεύκολη!

Η συνέχεια εδώ