Η Ιφιγένεια γεννάει, ο Αλή σώζει ένα Αρµενόπουλο

Στο σπίτι του Αλή και της Ιφιγένειας συµβαίνει και κάτι πάρα πολύ ευχάριστο, αφού η Ιφιγένεια θα φέρει στον κόσµο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της µε τον Μίλτο, τον οποίο θεωρεί νεκρό

Ραγδαίες θα είναι το επόµενο διάστηµα οι εξελίξεις στη σειρά εποχής του Open TV, «Το Κόκκινο ποτάμι» µε τους κεντρικούς ήρωες να έρχονται αντιµέτωποι µε τραγικές καταστάσεις και απρόοπτα, για κάποιους ευχάριστα και για άλλους δυσάρεστα. Ενώ ο Μιχάλης (Κωνσταντίνος Καζάκος) ακολουθεί τους στρατιωτικούς που τον καλούν σε επιστράτευση, η Σοφία (Τάνια Τρύπη) µε την Αρίν (∆ήµητρα Βήττα) και τις κόρες τους αποφασίζουν να πάνε πίσω στο Ακ Νταγ Ματέν. Η Αρίν αναλαµβάνει να οδηγήσει το κάρο, ενώ τα κορίτσια κλαίνε.

Η Σοφία και η Αρίν, λίγο πριν κοιµηθούν, µιλάνε για πρώτη φορά για τον Μιχάλη και τη σχέση µαζί του και ανοίγουν τις καρδιές τους… Την ίδια στιγµή ο Αλή (Γιώργης Τσαµπουράκης) έρχεται αντιµέτωπος µε ένα δραµατικό γεγονός, τη Γενοκτονία των Αρµενίων. Μπροστά στα µάτια του, άνθρωποι του Βαλή σκοτώνουν έναν άνδρα και ο Αλή σώζει στο παρά πέντε το παιδί ενός Αρµένιου και αποφασίζει να το φυγαδεύσει στο σπίτι του. Εκεί η Ιφιγένεια σαστίζει όταν το αντικρίζει και εντυπωσιάζεται από την απόφαση αυτή του Αλή.

sofia_arin.jpg

Στο σπίτι του Αλή και της Ιφιγένειας όµως συµβαίνει και κάτι πάρα πολύ ευχάριστο, αφού η Ιφιγένεια θα φέρει στον κόσµο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της µε τον Μίλτο (Ιωάννη Παπαζήση). Η Ιφιγένεια µάλιστα θεωρώντας ότι ο Μίλτος δεν ζει, προτείνει στον Αλή να δώσουν το όνοµα Μιλτιάδης στο νεογέννητο.

Την ερχόµενη Κυριακή 1 Μαρτίου το Open TV θα µεταδώσει τηλεταινία διάρκειας 1,5 ώρας, η οποία θα περιέχει αποσπάσµατα από τα τελευταία επτά επεισόδια της σειράς, ενώ το 22ο ολοκαίνουργιο επεισόδιο της σειράς θα µεταδοθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 21.00. 

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *