Η επιστροφή του Σοφιανού και το ξέσπασμά του! «Είχε παραγίνει το κακό στον καλλιτεχνικό κόσμο»

Μετά από επτά χρόνια απουσίας, ο Φίλιππος Σοφιανός επέστρεψε στην Ελλάδα, κάνοντας παράλληλα, ένα δυναμικό comeback στη θεατρική σκηνή.

Μιλώντας στο Secret, ο ηθοποιός εξήγησε -μεταξύ άλλων- τους λόγους που τον είχαν κάνει να εγκαταλείψει την πατρίδα του.

«Είχα φύγει γιατί με είχε κουράσει το παιχνίδι που γινόταν στον καλλιτεχνικό χώρο. Διάβαζα μια είδηση και αμέσως καταλάβαινα τι κρυβόταν από πίσω. Είχε παραγίνει το κακό. Η κρίση δεν είχε εμφανιστεί ακόμα. Την κατάλαβα στην Κύπρο, όπου ήταν όλα διαφορετικά. Αλλά εκεί είχα μια νέα αφετηρία ζωής. Έκανα πάλι οικογένεια και αυτό ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο να μείνω μόνιμα. Ήταν μια αναθεώρηση όλης της ζωής μου, ένα restart. Όταν έφυγα, δεν δεχόμουν προτάσεις από την Ελλάδα, το είχα κλείσει τελείως αυτό.

Οι συνθήκες στην τηλεόραση εκεί ήταν πολύ σκληρές, γιατί οι παραγωγές στήνονταν στον αέρα. Με δυσκόλεψε αυτό, γιατί ήμουν κακομαθημένος, επειδή είχα κάνει στην Ελλάδα πολύ οργανωμένες και σοβαρές δουλειές. Αλλά έπρεπε να δεχτώ τη νέα πραγματικότητα. Τώρα που γύρισα είναι σαν ένας επαναπατρισμός. Όμως, βρήκα την Αθήνα πολύ διαφορετική από το 2011, όταν την άφησα. Βρήκα ανθρώπους σε μαρασμό και κατάθλιψη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *