Απίθανες τορτίγιες στο φούρνο με κοτόπουλο και σπέσιαλ γέμιση

1638

Μία ποσότητα που περίσσεψε από την γέμιση που έκανα μια μέρα για τα μπιφτέκια με λαχανικά και μοτσαρέλα, ήταν η αιτία για να δημιουργηθεί αυτή η συνταγή που έμελλε να γίνει από τις πιο αγαπημένες μας. Η γλύκα των λαχανικών συνδυάστηκε αυτή τη φορά με την νοστιμιά του κοτόπουλου και την αλμύρα των τυριών. Τα λιωμένα τυριά, το τσένταρ που κυλάει αργά σαν λάβα και η κεφαλογραβιέρα που “τσιχλώνει” αφήνουν το καθένα την δική του ιδιαίτερη γεύση. Το αποτέλεσμα είναι μια ζουμερή και μελωμένη γέμιση απίθανης νοστιμιάς. Κι όλο αυτό τυλιγμένο σε μία τορτίγια που έχει βραχεί από την κρέμα γάλακτος, έχει μαλακώσει, έχει γλυκάνει και τελικά ξεροψημένη και ροδοκοκκινισμένη έχει βαλθεί να μας τρελάνει!