Πρωτοχρονιάτικη Κοπή Πίτας του ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου

128

Τη Τετάρτη στις 22 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Πρωτοχρονιάτικη Κοπή Πίτας του ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Βουλευτής κος Ταγαράς Νικόλαος, η Βουλευτής Κα Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη, Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Ηλίας Κατσούλης Κος Σκέρος Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κος Λάσκος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Μενουνου Ελίνα, ο Αντιδημαρχος Οικονομικής Διοίκησης κος Λόντος Αναστάσιος η Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας κα Μαστέλλου- Βασιλάκη Γιόλα, εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης αλλά και πλήθος κόσμου.

Καλεσμένοι στην εκδήλωση ήταν το χορευτικό τμήμα από το ΚΑΠΗ Κιάτου, οι οποίοι ομόρφυναν την βραδιά με κέφι και χορευτικές φιγούρες. Το εορταστικό πρόγραμμα συμπληρώθηκε με μελωδίες από την  Χορωδία του ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου κ χορό από το χορευτικό τμήμα του ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου. Ιδιαίτερη πινελιά αποτέλεσε ο πρώτος χορός του ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου Ες Βασίλ ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Άγιο Βασίλη και χορεύεται με κεριά.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κος Σκέρος ανακοίνωσε ότι ξεκινάει νέα ομάδα εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών στο ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου για όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ που ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν στις νέες τεχνολογίες. Ανέφερε επίσης ότι ξεκινάει μια συνεργασία με το κέντρο Ψυχικής Υγείας Πάτρας, όπου μια φορά τον μήνα κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, θα κλείνονται ραντεβού για συναντήσεις όσων δημοτών έχουν ανάγκη, με μέλη της επιστημονικής ομάδας (Ψυχίατρο, ψυχολόγο, κοινωνικό λειτουργό, λογοθεραπευτή).

Η Αντιδήμαρχος πολιτισμού Κα Μενούνου αναφέρθηκε επίσης σε μια νέα δράση  που θα πραγματοποιηθεί, για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας. Η προσπάθεια αυτή γίνεται , με την συνδιοργάνωση  της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας και του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, όπου τον Μάρτιο θα παρευρίσκεται  στον Δήμο μας, κινητή  μονάδα του   Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας, για να παρέχει δωρεάν εξετάσεις, σε όσες γυναίκες το επιθυμούν .
Οι συμμετέχοντες διασκέδασαν και στο τέλος του προγράμματος αποχώρησαν με αναμνηστικά δωράκια για Καλή Χρονιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ