Ποιος να πει όχι σ’ ένα κομμάτι χοιρινό κότσι που αργοψήνεται στη γάστρα με κρασί, μέλι, μουστάρδα και διάφορα μπαχαρικά,και καταλήγει τρυφερό, με τραγανή πέτσα στο πιάτο; Συνοδεύστε το με αφράτο πουρέ πατάτας. Του πάει πολύ.
Ποιος να πει όχι σ’ ένα κομμάτι χοιρινό κότσι που αργοψήνεται στη γάστρα με κρασί, μέλι, μουστάρδα και διάφορα μπαχαρικά,και καταλήγει τρυφερό, με τραγανή πέτσα στο πιάτο; Συνοδεύστε το με αφράτο πουρέ πατάτας. Του πάει πολύ.