Εντυπωσιακά γεμιστά μελιτζανοσταμνάκια με μοσχαράκι και γκούντα

114

Το κοκκινιστό όλοι το αγαπάμε πολύ. Αυτή είναι μια πολύ ωραία εκδοχή του, νόστιμη κι ευπαρουσίαστη. Καρυκευμένο με μπαχαρικά, κλεισμένο σε μελιτζανοσταμνάκια  μαζί με τη λιωμένο τυρί γκούντα που του προσθέτει μια ωραία  πινελιά και το κάνει ακόμη πιο πλούσιο, το μοσχαράκι πραγματικά λιώνει στο στόμα.

Η συνέχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ