Η συνταγή αυτή θέλει οργάνωση καθώς χρειάζεται να μαρινάρετε πρώτα για 8 ώρες το σολομό και μετά να τον ψήσετε. Το αποτέλεσμα όμως θα σας ανταμείξει με τον πιο γευστικό τρόπο. Ένα μυστικό για να μη διαλυθεί ο σολομός είναι να τον ψήσετε χωρίς να τον γυρίσετε από την άλλη μεριά.
Εδώ θα βρείτε τα πιο φρέσκα υλικά για την συνταγή
Συστατικά
- 4 φέτες σολομού (φρέσκιες ή κατεψυγμένες)
-
Για τη μαρινάτα:
- Διαβάστε ολόκληρη την συνταγή στο webkorinthos.gr