Μετά τον Τόσκα ακολουθούν οι “αποκεφαλισμοί” Τερζούδης και Τσουβάλας

72

Ο αποκεφαλισμός του Νίκου Τόσκα από τον Αλέξη Τσίπρα 11 μέρες μετά την εθνική τραγωδία στην Ανατολική Αττική, ανοίγει τον δρόμο και για νέες εκκαθαρίσεις όλων εκείνων που έπαιξαν μοιραίο ρόλο εκείνη την ημέρα.

Σύμφωνα πληροφορίες, ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει τις παραιτήσεις του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστρατήγου Σωτήρη Τερζούδη και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ αντιστρατήγου Κ. Τσουβάλα.

Στο Μέγαρο Μαξίμου έχει ωριμάσει η άποψη ότι πρέπει να φύγουν από τις θέσεις τους οι συγκεκριμένοι, γιατί τόσο οι χειρισμοί που έκαναν κατά την διάρκεια της πυρκαγιάς, όσο και οι δηλώσεις που έκαναν στην συνέντευξη, εξέθεσαν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση.

Ήδη μαζί με τον κ. Νίκο Τόσκα μαζεύει τα πράγματά του και ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίαςς Γιάννης Καπάκης, ο οποίος αν και προέρχεται από το Πυροσβεστικό Σώμα, έδωσε ρεσιτάλ ανικανότητας και ανευθυνότητας.

Και αυτά όλα, ενώ λίγες εβδομάδες πριν εκδηλωθούν οι πυρκαγιές, οι κ.κ. Τόσκας και Καπάκης είχαν καταθέσει στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, ότι «Φέτος η προετοιμασία είναι πολύ καλύτερη για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ