Ποιος είπε πως μπακαλιάρο σκορδαλιά τρώμε μόνο την 25η Μαρτίου; Μέγα λάθος!
Οποιαδήποτε ημέρα είναι καλή για τους λάτρεις του συγκεκριμένου φαγητού
Δείτε μια από τις καλύτερες αυθεντικές Κωνσταντινοπολίτικες συνταγές του είδους
Το πιο τραγανό κουρκούτι -σχεδόν αέρινο- για τον πιο ωραίο, μπακαλιάρο τηγανητό. Αυτή τη συνταγή πρέπει να τη δοκιμάσετε όλοι.
Προετοιμασία: περίπου 20΄, Αναμονή: 2 ώρες, Μαγείρεμα+τηγάνισμα: περίπου 1 ώρα
Υλικά για 6 άτομα: