Μια πολύ εύκολη και απλή συνταγή για ένα πεντανόστιμο, χορταστικό πιάτο για το καθημερινό οικογενειακό τραπέζι, όλες τις εποχές του χρόνου ιδιαίτερα τις μέρες της νηστείας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκα ή κατεψυγμένα καλαμαράκια ή και θράψαλα όπως και να αντικαταστήσετε τα μακαρόνια με ρύζι ή πατατούλες τηγανιτές. Όπως και να τα φτιάξετε το σίγουρο είναι ότι θα απολαύσετε ένα πλούσιο, υγιεινό και πεντανόστιμο γεύμα ή δείπνο.
Υλικά συνταγής
- 700-800 γρ. καλαμαράκια
- 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- Περισσότερα ΕΔΩ: