Πασχαλινό αρνί: και στον φούρνο τέλειο! Τι κρέας επιλέγουμε

97

Το Πάσχα είναι μια από τις πιο κατεξοχήν οικογενειακές γιορτές όπου τον πρώτο λόγο έχει το φαγητό. Πάσχα σημαίνει τσούγκρισμα των κόκκινων παχαλινών αυγών, αφράτα τσουρέκια, μαγειρίτσα και φυσικά το περίφημο πασχαλινό αρνί που απολαμβάνουμε τη Λαμπρή.

Το έθιμο προστάζει αρνί ψημένο στη σούβλα, ωστόσο η πραγματικότητα μας έχει διδάξει ότι ο οβελίας απαιτεί πολλές φορές ακόμα και μέρες προετοιμασίας για να απολαύσουμε το τέλειο πασχαλινό αρνάκι. Για εσάς λοιπόν που θέλετε να αποφύγετε το σούβλισμα λόγω χρόνου ή και φόβου, σας προτείνουμε να απολαύσετε το πασχαλινό αρνί σας ψημένο στον φούρνο. Εμείς σας δίνουμε μερικά πολύτιμα μυστικά για ζουμερό αρνάκι με τραγανή πετσούλα που θα ψήσετε στον φούρνο του σπιτιού σας με την ησυχία σας. Διαβάστε προσεκτικά τις συμβουλές μας και δοκιμάστε τις

Η συνέχεια στο webkorinthos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ